Onze winkel

Het verhaal van Supermarkt Nagels gaat terug tot begin jaren ‘80. In het ouderlijk huis van Maria Nagels in Kontich-Kazerne baatte vader Marcel sinds 1948 een beenhouwerij uit. Maria vormde deze samen met echtgenoot Herman in 1982 om tot een kruidenierszaak. In 1987 werd de charmante buurtwinkel uitgebreid met een beenhouwerijafdeling. Zoon Kurt was slager van opleiding en leende zijn kundige, ervaren hand aan deze nieuwe onderneming. Het bleek al snel een grote aanwinst.


Sinds enkele jaren is Supermarkt Nagels deel van de Alvo-groep van supermarkten, een dochtermaatschappij van de Colruyt-groep. Alvo is actief over heel België en het Groothertogdom Luxemburg. Voor Supermarkt Nagels betekende dit een forse uitbreiding, tot een winkelvloer van 1.000m² met ruime parkeergelegenheid. Kurt nam de leiding over van het familiebedrijf en zette de traditie verder die reeds begon bij zijn grootvader: kwaliteit door versheid, met oog voor de klant.


Kurt Nagels heeft het kruidenieren met de paplepel ingegeven gekregen en werkt reeds zijn hele leven in de winkel. Het is dus geen loze belofte wanneer hij een levenslange garantie geeft dat zijn werk aan de hoogste standaarden voldoet. Deze uitgebreide en diepgaande ervaring met het vak zorgt voor een grondige kennis van producten, personeel en klanten. En u geniet van de beste, meest verse producten en een ongeëvenaarde service.
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x