Ons assortiment

Onze focus ligt op versheid, met onze beenhouwerijafdeling als grootste troef.

Daarnaast zijn onze kazen, brood, vis en groenten en fruit ook niet te versmaden.

Wijn, droge voeding en allerhande onderhoudsproducten (was, schoonmaak en hygiëne) vervolledigen ons aanbod.


Verse vleeswaren

Ons vlees wordt dagelijks geleverd, waarna onze twee behendige slagers ermee aan de slag gaan. Zo krijgt u vers vlees met keurige afwerking voor een product van de hoogst mogelijke kwaliteit. Bovendien wordt alles ingepakt in milieuvriendelijke verpakkingen die mee bij de compost kunnen.

Rundvlees – Kalfsvlees – Varkensvlees – Lamsvlees – Gevogelte

Wij voorzien ook naar wens samengestelde schotels voor fondue en gourmet op bestelling!

Charcuterie

Alle charcuterie wordt in huis versneden. Aan onze bedientoog krijgt u elke portie die u maar wenst. Maar we hebben ook de handige voorverpakte charcuterie die u zo uit de koelers neemt. In verschillende porties, en met dezelfde garantie van versheid en kwaliteit.

U vind ook steeds dagverse smeersalades in onze koeltoog. Overheerlijk op de boterham of op toastjes als eenvoudige en altijd geslaagde feesthapjes. Ontdek onze ruime keuze aan salades van topkwaliteit.

Vleessalade – Kipsalade – Kip curry – Eiersalade – Krabsalade – Tonijnsalade…


Kaas

Onze kaasafdeling heeft vast wat u zoekt. We bieden een ruime selectie aan van bekende en minder gekende kazen uit het indrukwekkende Belgische aanbod, maar ook de gerenommeerde Franse kazen en de vermaarde Nederlandse, Italiaanse etc. Onze medewerkers aan de bedientoog snijden u met plezier elke portie die u wenst.

Ook kaasschotels samengesteld naar wens zijn mogelijk op bestelling!

Verse vis

Onze dagelijkse leveringen vis maken dat u zeker kan zijn van de versheid. Wij hebben alle klassieke soorten van het seizoen. Het beste uit de Noordzee: kabeljauw, pladijs, tong, tarbot maar ook zalm uit Noorwegen en de meer exotische soorten die steeds meer opgang maken zoals Pangasius.

Ook voor schaaldieren als garnaal, krab en kreeft bent u bij ons aan het juiste adres.

Vers brood

Ovenvers brood recht van bij de bakker.

Wij werken samen met een van de beste bakkerijen van België. Zij selecteren enkel de beste granen en zaden en verwerken die tot het heerlijke aanbod dat u bij ons in de rekken vindt.

Ook voor dagverse broodjes, pistolets, koffiekoeken, donuts en gebakjes kan u bij ons terecht.

Groenten en fruit

Onze groenafdeling biedt een ruime keuze.

Groenten en fruit zo vers dat ze uit je eigen tuin lijken te komen. Voorverpakt of in bulk, alles van uitstekende kwaliteit. Regelmatige leveringen van handelaars met uitstekende reputatie garanderen u dat u groenten en fruit krijgt boordevol vitaminen.

Ook biogroenten en -fruit!

Wijn

In onze ruime selectie vindt u allerhande soorten wijnen van topkwaliteit.

Rood, wit en rosé. Schuimwijnen, cava en champagnes. En ook biowijnen. Wij hebben uiteraard de gekende Franse wijnen, maar ook wereldwijnen uit Zuid-Afrika, de Verenigde Staten en Zuid-Amerika. We beschikken zeker over de wijn die u zoekt.

Vraag ons gerust om advies, wij staan u bij om te beslissen welke wijn past bij de maaltijd die u in gedachten had.

Traiteur

Wanneer het u even ontbreekt aan de tijd of de zin om uitgebreid te koken, kan u op ons rekenen.

Onze traiteurafdeling biedt een ruim assortiment aan aperitiefhapjes en bereide gerechten. Van gewone aardappel-groente-vlees-gerechten over tijdloze klassiekers als stoofvlees, witloofrolletjes met hesp in kaassaus en vol-au-vent tot pastagerechten en oosterse schotels.

U vindt ongetwijfeld iets waar u zin in hebt!

Kruidenierswaren

Naast onze verse producten vindt u bij ons ook een ruime selectie aan kruidenierswaren.

Droge voeding, hygiëne-, schoonmaak- en onderhoudsproducten en nog veel meer. Wij bieden alle gekende merken die u gewoon bent, samen met huismerken en discountmerken van uitstekende kwaliteit.

Bij Supermarkt Nagels vindt u alles wat op uw boodschappenlijstje staat!

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x